Storslagent sponsorevent på verdens vakreste fotballbane!

Storslagent sponsorevent på verdens vakreste fotballbane!

Siste helgen i april skal Altibox sammen med TV 2 og Lofotkraft bredbånd ha et Premier League- arrangement i Lofoten. I tillegg til eget Premier League-studio fra Svolvær vil vi også arrangere egen jubileumskamp med tidligere Premier League-spillere. På den spektakulære fotballbanen i Henningsvær kan 4 heldige vinnere sikre seg plass på stjernelaget! Konkurransen starter på fredag.

Som del av sponsoravtalen Altibox har med TV 2 får vi tilgang til å gjennomføre et årlig event. Dette året velger vi å flytte Premier League studio ut av Bergen og til Lofoten i nord.

Samtidig spilles tidenes jubileumskamp med stjerner som Paul Scholes på verdens vakreste fotballbane i Henningsvær.

Her vil vi i samarbeid med TV 2 og Lofotkraft Bredbånd ha ulike arrangement gjennom helgen: det vil bli fotballtivoli på Svolvær torg lørdagen, billetter til PL-sendingene lørdag og søndag og ikke minst: en egen jubileumskamp på verdens vakreste fotballbane i Henningsvær søndagen. Her kan vinnerne i konkurransen spille mot selveste Paul Scholes, Erik Thorstvedt, Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise for å nevne noen.

Konkurransen starter fredag 28.februar og vil deles i TV 2’s og Altibox’ sosiale medier, bannere og edms gjennom konkurranseperioden.

‘Dette arrangementet har vi jobbet lenge med og vi gleder oss stort over at vi fikk lagt det til vakre Lofoten og at Lofotkraft Bredbånd er med oss som samarbeidspartner.

Arrangementet vil gi oss en betydelig synlighet i nasjonale kanaler og vi har stor tro på at dette kan skape et stort engasjement både lokalt og nasjonalt’, sier merkevaresjef Vibecke Utengen.

Lofotkraft Bredbånd ved Trine Husjord gleder seg til arrangementet:

’Å få et slikt arrangement her til Lofoten er jo helt fantastisk! Selv om vi holder til på en pitte liten plass har idretten og fotballen fostra frem bla. Stig Johansen som har spilt på Southampton og nå Mathias Normann som debuterte høsten 2019 på landslaget, det er til å bli stolt av.

Tenk, når Scholes vandra over torget her i Svolvær og både små store «onga» får møt sine fotballhelta her i verdens minste storby, det blir stas det’

Konkurransen starter fredag 28.2. Følg Altibox i sosiale medier og del gjerne!

Kontaktpersoner:

Vibecke Utengen Tlf. 93 66 10 06

Helene Tendenes Matre Tlf. 93 48 84 28


Vennlig hilsen Altibox v/ kommersiell avdeling

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.