Om oss

Om oss

Internett og TV med fiber – en helt ny verden!

Mer enn 1,2 millioner nordmenn er på internett gjennom bredbånd fra Altibox. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme TV, surfe, spille og laste ned.

Altibox gir deg fiber som er tilpasset Nye Altibox TV, stabilt høyhastighets internett og markedets beste telefoni. Hvert 11. minutt kobler vi opp en ny og litt mer fornøyd Altibox-kunde.

Vår nyeste TV-løsning binder hele underholdningsuniverset sammen i én tjeneste. Filmer, direkte-TV, opptak, strømmetjenester, radio, apper og alt du kan ønske deg av underholdning, lever sømløst sammen i ett univers: Altibox TV på alle skjermer.

 

 

Hvis du også ønsker å tilkoble deg framtidens tv og bredbåndsløsning, ta kontakt i dag eller les mer på vår nettside lofotkraft.net

Åpningstid kundesenter tlf. 76 30 00 00:
Mandag – Søndag 24/7 

 

Om Lofotkraft Bredbånd

Lofotkraft Bredbånd er et selskap i Lofotkraftkonsernet, som eies av de seks kommunene i Lofoten. Lofotkraft Bredbånd har som oppdrag å bygge og drifte et fiberoptisk nett i Lofoten med leveranse av innholdstjenestene Internett, Tv og telefoni.  Fibernettet er etablert fra Svolvær til Røst, og vi jobber aktivt for å tilknytte nye områder.

Vi er med på å utvikle Lofoten inn i den nye teknologiske tidsalder, og vi er med på å prege hvordan innbyggerne og bedrifter i Lofoten kommunikasjonsmessig jobber. Gjennom vår utbygging av fibernettet genererer vi arbeidsplasser lokalt, og vi bidrar til samhandling mellom personer, bedrifter, skoler og kommuner.

Vi ønsker å være med å bygge et lokalsamfunn der folk ønsker å bo, et samfunn som er familievennlig og som er tilpasset en moderne arbeidsform. Vårt håp er at utflytta lofotværinger og andre ser muligheten for ta med seg sin kompetanse og bosette seg i vår fantastiske region med den storslagne naturen, de hyggelige menneskene og de åpne forholdene man finner her.

En virkelig stor fordel med vår utbygging er at din bedrift ikke behøver å ligge i et større regionsenter eller en storby for å kunne drive effektivt. Du kan godt etablere deg ute i distriktet, enten det skulle være på Røst, Ramberg eller i Svolvær. Våre løsninger gir deg den muligheten, og ikke minst den friheten.

I takt med vår utbygging er det i dag mange som velger produkter fra Altibox. Her har Lofotkraft Bredbånd vært med på utviklingen fra første stund, og har vært med å bygge opp Altibox til den fantastiske kilden til underholdning den er i dag.

 espenmortensen-8618

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.