Om oss

Om oss

Lofotkraft Bredbånd er et selskap i Lofotkraftkonsernet, som eies av de seks kommunene i Lofoten. Lofotkraft Bredbånd har som oppdrag å bygge og drifte et fiberoptisk nett i Lofoten med leveranse av innholdstjenestene Internett, Tv og telefoni.  Fibernettet er etablert fra Svolvær til Røst, og vi jobber aktivt for å tilknytte nye områder.

Vi er med på å utvikle Lofoten inn i den nye teknologiske tidsalder, og vi er med på å prege hvordan innbyggerne og bedrifter i Lofoten kommunikasjonsmessig jobber. Gjennom vår utbygging av fibernettet genererer vi arbeidsplasser lokalt, og vi bidrar til samhandling mellom personer, bedrifter, skoler og kommuner.

Vi ønsker å være med å bygge et lokalsamfunn der folk ønsker å bo, et samfunn som er familievennlig og som er tilpasset en moderne arbeidsform. Vårt håp er at utflytta lofotværinger og andre ser muligheten for ta med seg sin kompetanse og bosette seg i vår fantastiske region med den storslagne naturen, de hyggelige menneskene og de åpne forholdene man finner her.

En virkelig stor fordel med vår utbygging er at din bedrift ikke behøver å ligge i et større regionsenter eller en storby for å kunne drive effektivt. Du kan godt etablere deg ute i distriktet, enten det skulle være på Røst, Ramberg eller i Svolvær. Våre løsninger gir deg den muligheten, og ikke minst den friheten.

I takt med vår utbygging er det i dag mange som velger produkter fra Altibox. Her har Lofotkraft Bredbånd vært med på utviklingen fra første stund, og har vært med å bygge opp Altibox til den fantastiske kilden til underholdning den er i dag.

Åpningstid kundesenter tlf. 76 30 00 00:
Mandag – Søndag 24/7 

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.