Pressemelding søndag 15. mars – status i strømforsyningen

Søndag 15. mars kl. 13.30 er fremdeles i overkant av 1200 kunder I Lofoten uten strømforsyning. Berørte områder er Laukvika, Brenna, Østre Vågan, Ørsnes, Teisthaugan/Helle Lufthavn i Vågan kommune, samt Eggum i Vestvågøy. 

Vi har alle våre tilgjengelige mannskaper ute på feilretting, og vil i løpet av søndag få forsterkninger fra innleide mannskaper. Vi vil også rekvirere ekstra utstyr fra våre naboverk og fra våre leverandører. 

Det er fremdeles mye snø og is på linjenettet etter uværet lørdag kveld og natt til søndag. Vi ber derfor publikum holde god avstand til linjer som henger lavt eller har falt ned, og unngå å komme i berøring med eventuelle strømførende ledninger. 

Natt til mandag melder YR sterk kuling/liten storm fra nordvest i hele Lofoten. Pga. strømforsyningen allerede er sårbar, ber vi våre kunder ta høyde for at eventuelle nye strømbrudd kan bli langvarige. 

Søndag ettermiddag har vi god oversikt over feilene i nettet, og strømstanskartet på lofotkraft.no er oppdatert. Dersom du har tips eller meldinger om feil i nettet som ikke er registrert i strømstanskartet, ber vi deg ta kontakt på vår feilmeldingstelefon 7606 7600. 

Kontaktperson pressemelding: Arnt M Winther, mobil 911 50 537 

 

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.