Min side i ny drakt

min side vist på mac skjerm
min side vist på mac skjerm

Min side i ny drakt

Vi er veldig glade for å kunne presentere Min Side i ny og forbedret utgave! En av de største fordelene med den nye versjonen er at man enkelt kan administrere flere kunder.

I sommer innførte vi pålogging med e-post på Min Side, og mange har vært veldig fornøyd med denne ordningen. Men for kunder som ønsker tilgang for flere kundenummer, har den nye påloggingen dessverre ikke fungert så bra.

Vi er derfor veldig glad for at vi ny versjon av Min Side er på plass nå.

Den viktigste endringen på «nye Min Side» er at du nå kan benytte samme e-postbruker for flere kundenummer. Dette er en god nyhet for deg som

  • både har privat- og bedriftsabonnement
  • har hytte- og boligabonnement med ulike kundenummer
  • har en avtale om å hjelpe andre kunder med å registrere målerstand osv.

I tillegg blir det mulig å ha flere brukere knyttet til samme kundenummer. Spesielt for deg som er bedriftskunde, er dette en god nyhet! Det betyr nemlig at du for eksempel kan gi regnskapskontoret ditt tilgang til Min Side for bedriften din, slik at regnskapsfører enkelt kan hente ut fakturakopier. Samtidig kan du ha din egen bruker for å registrere målerstand og følge med på strømforbruket ditt.

Hvis du allerede hadde opprettet en epost-bruker, kan du selvsagt bruke denne på den nye versjonen av Min Side også.

Du trenger kunde- og målernummer til de kundene du skal administrere. Disse opplysningene legger du så inn under Min Profil – Kontoinformasjon når du selv har logget deg på.

Pålogging til Min Side via Facebook, Twitter, Google+ eller Microsoft er ikke klart ennå, men vi jobber med å få dette på plass også. Det samme gjelder muligheten for å ta ut reskontroutskrift.

Lofotkraft er en av de første brukerne av nye Min Side. Vi tar derfor gjerne i mot tips som kan gjøre siden enda bedre. Send gjerne innspillene på epost til siri.sund@lofotkraft.no

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.