Månedsfaktura blir standard

Månedsfaktura blir standard

I 2017 blir både gjennomfakturering og automatiske målere innført. Som følge av dette vil vi gå over til månedsfaktura med virkning fra 1. januar 2017. Dette gjelder alle kunder som nå mottar 6 strømregninger etter forbruk i året. Fordelen med månedlig faktura er at strømkostnaden fordeles på flere perioder, og at det gir mer forutsigbarhet i privatøkonomien.

Vi vil sende ut varsel om avlesning på SMS og/eller epost ved hver avlesning. Men om du ikke har anledning til å lese av hver gang, så går det helt fint. Hvis du fortsetter å lese av måleren annenhver måned, så vil vi ha godt grunnlag for å stipulere (beregne) de øvrige avlesningene.

Hyttekunder og kunder med byggestrøm

Hyttekunder vil motta månedlig strømregning etterskuddsvis. Hvis du har rapportert målerstand til oss den måneden vi skal fakturere, så vil strømregningen være basert på rapportert målerstand. Hvis du ikke har hatt anledning til å lese av måleren, så vil du motta en «akonto»/forskuddsfaktura i stedet.

Byggestrømskunder vil fortsatt motta strømregning (forskuddsfaktura) 6 ganger i året som før, og det samme vil kunder med umålt gatelys.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.