Lofotkraft fikk opplæringsprisen 2014

Lofotkraft fikk opplæringsprisen 2014

Yrkesopplæringsnemnda i Nordland kan hvert år dele ut pris til en bedrift, lokal forening, videregående skole, person eller andre som har utmerket seg i arbeidet for å fremme fagopplæring i arbeidslivet. Det blir vektlagt – opplæringens mål og innhold, samt samarbeidet mellom bedrift, skole og andre utdanningsinstitusjoner.

Vi er veldig stolte av å ha vunnet «opplæringsprisen 2014», sier Stig Harnes, ressurssjef i Lofotkraft. Vi har siden 2007, jobbet aktivt og målbevisst med vår satsning med lærlingeordningen og det føles veldig godt å se at det gir resultater. Vi har de siste 10 årene hatt 23 lærlinger – av disse har 9 blitt fast ansatt. For øyeblikket har vi 9 lærlinger hos oss.

Lofotkraft ønsker å bidra med å ta et samfunnsansvar hva gjelder utdannelse og utvikling av fremtidens arbeidstakere. Dette gjør vi med bl.a. vår lærlingeordning, partnerskapsavtaler med Vest-Lofoten og Aust-Lofoten videregående skoler, vår etablering av «energistipendet» og traineeordningen i Lofoten, som vi blir en del av våren 2014. Vi håper at vi på den måten oppmuntrer de unge til å ta utdannelse innenfor vår bransje og ikke minst at de da på lengre sikt bosetter og etablerer seg her.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.