«Lofotkrafta» – nytt magasin og nettside

«Lofotkrafta» – nytt magasin og nettside

Lofotkraft kommer ut med et nytt magasin – «Lofotkrafta» – i neste uke. Det blir distribuert gjennom posten til alle husstander i Lofoten. Noen vil motta dette allerede i dag, andre i løpet av uken. Skulle du ikke ha mottatt magasinet i din postkasse i løpet av uke 48, er det bare å ta kontakt, så vil vi ettersende til deg et eksemplar.

Vi lanserer i den forbindelse også en nettside: «lofotkrafta.no». Her vil du nå finne våre nye filmer, en om selskapet Lofotkraft og to om rekruttering, samt mye annet spennende lesestoff. Fremover vil vi stadig publisere historier og fortellinger vi mener du vil ha både glede og nytte av. Du kan klikke deg inn på siden her.

cover-02-2014Vi har kalt magasinet «Lofotkrafta», fordi vi håper at vårt samfunnsbidrag stadig skal gi lofotværinger mulighet til å bo godt her, til å drive næring og skape kultur, og til å dyrke den krafta som gjør samfunnet levende. Krafta mener vi kommer til uttrykk gjennom menneskene som former samfunnene her i Lofoten og gjennom naturen. For vi er selvfølgelig preget av de forholdene som er her. Men lofotværingene vet å tilpasse seg og er god til å finne løsninger

Lofotkraft eies av de seks kommunene i Lofoten. Vårt oppdrag er å trygge hverdagen og investere i framtiden, på vegne av innbyggerne i regionen. Derfor er det særlig viktig for oss at du synes innsatsen vår er god. Det er dét Lofotkrafta handler om….om deg og meg.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.