Hvordan bli prekvalifisert installatør?

Godkjente installatører

Alle installatører som ønsker å utføre arbeid fra grensesnittet mellom nettselskap og sluttkunde og fram til og med målepunktet, må enten bli pre-kvalifisert eller ta kontakt med en pre-kvalifisert installatør som er godkjent av Lofotkraft AS.

Pre-kvalifiserte elektroinstallatører er godkjent av nettselskapet for å kunne utføre arbeid i grensesnittet mellom nettselskap og sluttkunde i Lofotkraft AS sitt forsyningsområde. Andre installatører kan fortsatt utføre installasjonsarbeid hos sluttbrukeren.

Her er en oversikt over pre-kvalifiserte installatører i Lofoten

 

Pre-kvalifisering

Alle installatører som ønsker å bli pre-kvalifisert inviteres til å delta på kurs. Dato og sted avtales mellom nettselskapet og installatøren etter ønske. Kurset, samt underskrevet avtale med vedlegg er et krav for at installatøren kan bli pre-kvalifisert installatør til Lofotkraft AS.

Når den enkelt installatøren blir pre-kvalifisert vil vedkommende få all informasjon, gjennomgang av ulike prosedyrer, klarering ift sikkerhet, samt få tilgang til de nødvendige grunnlagsdokumenter for prekvalifisering av installatører i Lofotkraft AS sitt konsesjonsområde.

I denne forbindelsen ber vi deg ta kontakt med kundesenteret vårt på telefon 76 06 76 06, eller e-post til kundeservice@lofotkraft.no.

 

Kort om Elsmart

Melding om installasjonsarbeid sendes inn ved bruk av det elektroniske meldingssystemet Elsmart. Pre-kvalifiserte installatører som opererer i vårt forsyningsområde må registrere seg for å få tilgang. Elektronisk håndtering av meldingsskjema har en rekke fordeler, hvor raskere behandlingstid og bedre kvalitet på meldingene er de viktigste.

Logg på Min side

Har du ikke brukerkonto? Vennligst registrer deg.